toggle menu

Jogi nyilatkozat és adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat

TOM-KER BT.
Várkonyiné Szego Gabriella
Sík Sándor u. 9. l.em3
6724 SZEGED
Magyarország


Adatvédelem
Általános megjegyzések és kötelező információk

Az illetékes szerv kijelölése
A honlapon a felelős adatfeldolgozó egység:

TOM-KER BT.
Várkonyiné Szego Gabriella
Sík Sándor u. 9. l.em3
6724 SZEGED
Magyarország


A felelős szerv önállóan vagy másokkal együtt meghatározza a célokat és eszközöket, a személyes adatok feldolgozása (például név, kapcsolattartó o. A.).

Engedélyezés visszavonása az adatfeldolgozáshoz
Csak az Ön kifejezett hozzájárulásával lehetséges néhány adatfeldolgozási folyamat. A már megadott hozzájárulás visszavonása bármikor lehetséges. A visszavonáshoz elegendő egy informális üzenet e-mailben a deltafix@deltafix.dk címre. A visszavonásig folytatott adatfeldolgozás jogszerűségét a visszavonás nem érinti.

Jog a panaszhoz az illetékes hatósághoz
Az érintett személy, az adatvédelmi jog megsértése esetén jogosult az illetékes felügyeleti hatósághoz fordulni. Az adatvédelmi kérdésekkel foglalkozó illetékes szabályozó hatóság az ország adatvédelmi tisztje, ahol cégünk székhelye található.

Adatátviteli jog
Önnek joga van ahhoz, hogy az általunk feldolgozott adatokat vagy az Ön beleegyezésével, vagy egy szerződés teljesítésével automatikusan vagy Önnek vagy harmadik feleknek. A rendelkezés gépileg olvasható formában történik. Ha Önnek közvetlen adatátvitelre van szüksége egy másik felelős személyhez, akkor ezt csak technikailag megvalósítható mértékben lehet elvégezni.
Információhoz való jog, javítás, blokkolás, törlés
Mindig van az alkalmazandó jog szerint, joga van az ingyenes információt a tárolt személyes adatok az adatok forrása, a kedvezményezett és a célja az adatfeldolgozó és esetleg joga helyesbítés, zárolás vagy törlés az adatok. E tekintetben és a személyes adatokkal kapcsolatos további kérdéseivel kapcsolatban bármikor felveheti velünk a kapcsolatot a fenti kapcsolati lehetőségeken keresztül.

érintkezés
A kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül benyújtott adatok, beleértve az Ön kapcsolattartási adatait, tárolják a kérés feldolgozására vagy nyomon követési kérdésekre. A továbbított adatokat továbbítják a Deltafixnak az OTT Hydromet GmbH webes platformján keresztül. Az adatokat továbbítják e-mail példányként az OTT Hydromet-nek, de nem tovább feldolgozva. Ezen adatok közzétételére az Ön hozzájárulása nélkül nem kerül sor.

A kapcsolatfelvételi formanyomtatványon szereplő adatok feldolgozása kizárólag az Ön hozzájárulása alapján történik (az EU GDPR 6. cikke (1) bekezdésének a) pontja). egy

A már megadott hozzájárulás visszavonása bármikor lehetséges. A visszavonáshoz elegendő egy informális üzenet e-mailben a deltafix@deltafix.dk címre. A visszavonásig végrehajtott adatfeldolgozási műveletek jogszerűségét a visszavonás nem érinti.

A kapcsolati adatokat át marad velünk, amíg meg minket, hogy törölje, visszavonja a hozzájárulását a tárolás és nincs szükség az adatok tárolása több. A kötelező jogszabályi rendelkezések - különösen a megőrzési időszakok - nincsenek érintve.

YouTube
A videotartalom integrálásához és bemutatásához weboldalunk plug-ineket használ a YouTube-ról. A videoportál szolgáltatója a YouTube, LLC, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066, USA.
Ha integrált YouTube-beépülővel ellátott oldalt látogat meg, akkor csatlakozni fog a YouTube szervereihez. A YouTube meg fogja találni, hogy mely oldalainkat látogatta meg.
A YouTube a böngészési viselkedését közvetlenül a személyes profiljához társíthatja, ha be van jelentkezve a YouTube-fiókjába. Ha előzetesen bejelentkezik, lehetősége van megakadályozni.
A YouTube használata az online ajánlatok vonzó megjelenítésének érdeke. Ez a 6. cikk (1) bekezdése értelmében jogos érdeknek minősül. f GDPR.
A részletekért, hogyan felhasználói adatokat lásd az Adatvédelem YouTube: www.google.de/intl/de/policies/privacy.